Bomen rooien en snoeien: 

 

Bomen rooien met de mobiele kraan uitgerust met een bomengrijper met eigen zaagkast:

Met onze mobiele kraan uitgerust met bomengrijper met een speciale zaagkast, demonteren wij de bomen veilig, zodat de boom of takken niet hoeven te vallen en geen schade aan omliggende bomen of gebouwen kunnen aanrichten.               

De dikke stammen kunnen door ons op een professionele manier worden afgevoerd en  worden opgeladen door middel van de kraan met bomengrijper.

                             

 

Takken versnipperen: 

De takken kunnen worden versnipperd met de hand ingevoerde versnipperaar of met de versnipperaar met eigen invoerkraan voor de grotere hoeveelheid takken. Bij beide versnipperaars worden de takken in een bak geblazen om ze gemakkelijk te verplaatsen en het werk schoon te houden, op die manier kunnen de snippers gemakkelijk worden afgevoerd. 

Met deze combinaties kunnen wij bijna elke boom op elke locatie verwijderen, maar ook snoeien. Wij hebben hiervoor het juiste gereedschap en de veiligheidsmiddelen.

Ook rooien of snoeien langs de openbare weg is voor ons geen probleem. Wij voeren deze werkzaamheden uit met de juiste wegafzettingen.

 

 

Bomen op kleine of moeilijkere plekken:

Rooien, kappen of snoeiwerkzaamheden op locaties waar het toepassen van groot materieel onmogelijk is of in de buurt van bebouwing, dan kunnen wij met ons kleinere materieel een oplossing bieden. Hiervoor beschikken wij over een speciale hoge stokzaag, kleinere  takkenversnipperaar en stobbenfrees. 

Bomen kunnen hier tevens worden gesnoeid of gekapt door middel van speciale klimtechniek. Hierbij laten wij de takken langzaam en veilig naar beneden zakken door middel van een afvanglijn.

 

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer: 06-24608197