Nieuws:


Juli 2021:


G.S. Bakker Grondverzet & Bomen rooien heeft een nieuwe klover aangeschaft om het dikkere stamhout zelf direct te kunnen kloven in o.a. speciale bigbags.November 2020:


G.S. Bakker Grondverzet & Bomen rooien heeft de trekker laten uitrusten met een nieuwe Farma C8.5 kraan met afstandsbediening.Oktober 2019:


G.S. Bakker Grondverzet & Bomen rooien heeft een gebruikte Heizohack HM 8-400 gekocht.Juli 2019:


G.S. Bakker Grondverzet & Bomen rooien heeft een Seppi bosfrees aangeschaft, hiermee kunnen struiken, wildgroei en jonge boompjes worden afgemaaid en fijn worden gemulcht.April 2018:


G.S. Bakker Grondverzet & Bomen rooien heeft een speciale aanhanger gekocht om o.a. stammen te vervoeren met de mobiele kraan.Maart 2018:


G.S. Bakker Grondverzet & Bomen rooien is inmiddels voorzien van een bomengrijper met een zaagkast.Juli 2017:


G.S. Bakker Grondverzet & bomen rooien is inmiddels ook voorzien van een Bigab haakarmsysteem met een volume container.December 2016:


G.S. Bakker Grondverzet & Bomen rooien heeft onlangs een zeer jonge Caterpillar M316D aangeschaft met powertilt, filteroverdruksysteem en nieuwe banden + velgen.December 2015:


G.S. Bakker Grondverzet & Bomen rooien heeft onlangs een gekeurde en op maat gemaakte hoogwerkbak voor aan de kranen aangeschaft, deze is op maat gemaakt door: Matt Nielen Constructies B.V.September 2015:


G.S. Bakker Grondverzet & Bomen rooien heeft een nieuwe Hemos stobbenfrees aangeschaft voor aan de mobiele kraan!September 2014:


G.S. Bakker Grondverzet & bomen rooien/snoeien is voorzien van nieuwe bedrijfskleding.


Het bedrijf AB Workwear uit De Blesse levert een volledige lijn nieuwe bedrijfskleding. Zowel zomer - als winterkleding zijn met het nieuwe logo van ons uitgerust.Augustus 2014:


G.S. Bakker Grondverzet & bomen rooien/snoeien schaft een Zijtveld sorteergrijper van Anema BV te Arum aan.


Sloopklussen kunnen hiermee door G.S. Bakker worden uitgevoerd. Van aanbouw tot een complete woning.


Voor het gebruik bij het bomen rooien en snoeien word de sorteergrijper uitgerust met een speciaal klem "gebit" voor het veilig klemmen van kleine takken tot aan grote stammen.


Zowel de dikke bomen als de kleinere takken kunnen nu met de kraan worden opgepakt en worden verwerkt.Juli 2014:


G.S. Bakker Grondverzet & bomen rooien/snoeien krijgt nieuw logo.


Wegens uitbreiding van de werkzaamheden in het bomen rooien en snoeien was het oude logo niet meer afdoende. Daarom is door Gerwin een fris nieuw en (meer omvattend logo) gemaakt. Dit logo zal binnenkort op al het materieel en bedrijfskleding zichtbaar zijn.Januari 2014:


G.S. Bakker realiseert bakkenwagen naar eigen ontwerp. Elk uitrustingsstuk aan de mobiele kraan heeft zijn eigen plek gekregen op de nieuwe bakkenwagen, De uitrustingsstukken zijn nu snel en eenvoudig aan te koppelen.


Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer: 06-24608197